13 de maig de 2021

Benvinguts!

Web per a professionals del sector turístic del Bages

Benvinguts al web per a professionals del sector turístic del Bages

Bages Turisme del Consell Comarcal del Bages és l’ens de gestió, promoció i planificació turística del Bages que aglutina els 30 municipis de la comarca i també agents privats del sector turístic, representats per l’associació Bages Impuls. 

Aquest ens treballa per posicionar el Bages com a destinació turística sostenible i de qualitat. Amb aquesta premisa, es pretén que el turisme a la comarca esdevingui una activitat econòmica que generi riquesa i alhora benestar als ciutadans i contribueixi al desenvolupament de la comarca sempre amb respecte amb el medi ambient, el patrimoni cultural i la societat. 

Amb l’objectiu d’oferir una millor comunicació i suport al sector turístic del Bages, estrenem aquest web per a professionals, en el qual informarem dels següents temes que poden ser d’interès per al sector turístic: 

  • Comunicats 
  • Formacions i tallers de turisme
  • Ajuts i subvencions
  • Programa Punts d’Interès Turístic
  • Programa Compromís per la sostenibilitat Biosphere amb adhesió al Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central
  • Calendari 
  • Repositori de dades i documents (infografies, plans de treball, estudis, etc.)
  • Notícies

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari que apareix al capdavall del web o a través del telèfon 93 693 03 96 i el correu [email protected] per qualsevol consulta i també per si voleu rebre informació del sector per correu electrònic.