29 de juliol de 2021

Inscripcions per a la Matinal de treball de pedra seca al Bages per la Festa de la Verema del Bages

Inscripcions fins el dia 1 de setembre

El Bages

DO Pla de Bages Pedra seca

Inscripcions per a la Matinal de treball de pedra seca al Bages per la Festa de la Verema del Bages

Aquest any la 26a Festa de la Verema del Bages vol obrir encara més la festa per a que tota la comarca se la senti seva i en sigui partícip. Enguany es celebrarà del 1 al 3 d’octubre. Amb la mirada posada en la identitat del territori, es vol posar accent en la cura i conservació dels paisatges de pedra seca, tant estretament vinculats a l’història de la vinya i el vi de la zona.
Es proposa una Matinal de treball de pedra seca al Bages el dissabte 2 d’octubre, organitzada pels agents del territori (ajuntaments, entitats, associacions, empreses o particulars) i coordinada (difusió i inscripció) des de l’organització de la Festa de la Verema del Bages.
La matinal de treball pot incloure des de la construcció d’un petit mur, reparació d’una barraca de vinya, desbrossat per donar visibilitat a elements de pedra seca, adequació de l’entorn, i qualsevol que impliqui una acció directa sobre el patrimoni de la pedra seca.
Agrairem que en pugueu fer difusió i fer-ho arribar a tots aquells a qui considereu els hi pugui ser d’interès. Ens aniria bé tenir la informació de totes les propostes com a molt tard el dia 1 de setembre.
Per qualsevol dubte podeu contactar amb [email protected]