14 de setembre de 2021

Taller de Turisme: “Com aconseguir més reserves online amb una bona experiència d’usuari”

9.30

Online - Aplicació Zoom

tallers de turisme

Taller de Turisme 3  “Com aconseguir més reserves online amb una bona experiència d’usuari”

Des de Bages Turisme us tornem a convidar al taller de turisme Com aconseguir més reserves online amb una bona experiència d’usuari a càrrec de la Carme Rota organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Aquest taller s’havia de fer al 8 d juliol, però es va cancel·lar per motius de salut de la formadora.

14 de setembre de 9.30h a 12.30h 

Online – Aplicació Zoom

Inscripcions:(mireu a l’SPAM si no heu rebut el correu)

  • Empreses Biosphere → des del correu específic que us hem enviat.
  • Empreses i serveis turístics que NO siguin Biosphere →  a través d’aquest enllaç 
  • Personal de les entitats públiques →  mitjançant aquest enllaç del Gestforma. És important que demaneu el vostre referent de formació que us validi la inscripció.


Sabem quins perfils d’usuaris/clients tenim? Quan compren? Els hi estem donant la informació que necessiten de la manera que la necessiten? A partir d’una introducció de bones pràctiques d’usabilitat, repassarem les webs dels assistents per entendre el recorregut que fa el nostre usuari i trobar respostes a possibles problemàtiques.

Posar-nos a la pell dels nostres clients ens farà entendre què necessiten per reservar de manera satisfactòria. 

Els objectius d’aquest taller són millorar el recorregut que fa l’usuari d’ençà que entra al lloc web, fins que ha comprat/reservat, així com donar les idees bàsiques de bones pràctiques d’usabilitat a les empreses, per ser aplicades en un futur. Per aquest motiu, els assistents que ho vulguin, poden indicar-nos el seu web perquè la professora en pugui valorar breument la qualitat de l’experiència d’usuari. 
 

Atès que la majoria de tallers de turisme d’enguany que organitza la Cambra de Comerç de Barcelona són en línia, us recomanem que reviseu tot el calendari de tallers de turisme per si us interessa apuntar-vos-hi.