Publicat el 18 de novembre de 2021

ICF Línia de préstecs per renovar establiments turístics

Covid-19

ICF Turisme

Línia de préstecs per renovar establiments turístics

Ateses les dures circumstàncies viscudes en aquest darrer any i mig, des del Departament d’Empresa i Treball, mitjançant la Direcció General de Turisme i conjuntament amb l’Institut Català de Finances (ICF), hem volgut donar continuïtat a la línia de préstecs per finançar projectes de millora i modernització d’establiments hotelers. Per això, disposes de la nova convocatòria per als anys 2021-2022 amb condicions millorades:

  • Quanties i termini: L’import dels préstecs oscil·la entre els 60.000 € i 2 M€, sent possible finançar el 100% del projecte. Pel que fa al termini, es pot demanar el préstec a un màxim de 10 anys amb possibilitat d’un període de carència de fins a 2 anys. Consulta les condicions i sol·licita’l en aquest enllaç.
  • Beneficiaris: Establiments hotelers, inclosos hotels i hostals o pensions, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural operatius a Catalunya que portin almenys dos anys en funcionament i estiguin habilitats, així com les empreses de serveis energètics que actuïn en funció d’un contracte de serveis energètics amb alguna de les empreses esmentades.