31 de gener de 2022

Sessió informativa programes de competitivitat turística 2022

T'expliquem els programes 2022 "Compromís per la sostenibilitat Biosphere", "Punts d'Informació Turística" i Tourist Data System

10h matí

Virtual

Biosphere PIT TDS

SESSIÓ INFORMATIVA PROGRAMES COMPETITIVITAT TURÍSTICA 2022

Us convidem a la sessió informativa dels programes de competitivitat turística 2022 Biosphere Responsible Tourism, Punts d’informació Turística i Tourist Data System , on explicarem els beneficis d’adherir-se a aquests programes.

Dia: Dilluns 31 de gener de 2022
Horari: 10h a 11.15h del matí
Inscripció: Confirmeu la vostra assistència a través d’aquest formulari.
Enllaç: Zoom ID de reunió: 845 2567 4784 i codi d’accés: 978851
Organitza: Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages

Biosphere turisme responsable

Què és?

  • El Biosphere Responsible Tourisme és un distintiu de qualitat que reconeix les empreses i els establiments compromesos amb la sostenibilitat. Alhora, els ofereix assessorament, perquè la seva gestió interna sigui el màxim d’eficient a través de manuals de bones pràctiques.
  • En el cas concret de la nostra comarca, el segell va acompanyat també del distintiu d’empresa adherida al Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.
  • Consulteu les empreses de la comarca ja adherides a http://bagesturisme.cat/biosphere-al-bages/

Punts d’informació turística (PIT)

Què és?

  • El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre l’oferta turística de la comarca.
  • La implantació d’aquest projecte permet als participants donar resposta a les peticions d’informació turística de forma solvent, contrastada i acurada i establir connexions amb la resta d’agents del territori, així com conèixer la resta d’empreses del sector turístic del Bages.
  • Consulteu les empreses adherides al programa PIT a http://bagesturisme.cat/oficines-turisme/

Tourist Data System (TDS)

Què és?

  • El TDS és un sistema d’informació per a allotjaments i destinacions turístiques que permet gestionar i analitzar l’evolució de l’activitat de l’allotjament i comparar-la amb els globals del territori, la tipologia d’allotjament i amb la d’altres marques turístiques que se seleccionin.
  • El TDS permet accedir a totes les dades disponibles referents a les principals variables vinculades a l’ocupació turística (places en oferta, pernoctacions, taxa d’ocupació sobre habitacions, taxa d’ocupació sobre places ofertes, mercats emissors, previsió d’ocupació, preu i preu de comercialització, entre d’altres).
    Consulteu les càpsules informatives i formatives de l’eina a https://www.diba.cat/es/web/dturisme/labturisme/tds

Us hi esperem!