26 d'abril de 2022

Storytelling i Turisme Sostenible: Com millorar l’experiència turística?

Taller de turisme 2

De 2/4 10 a 2/4 d'1

Virtual

Biosphere sostenibilitat tallers de turisme

Storytelling i Turisme Sostenible: Com millorar l’experiència turística?

Taller de turisme 2

 

Cada cop és més difícil ser diferent, destacar per sobre dels nostres competidors, és a dir, posicionar-nos de forma estratègica per atraure els nostres clients desitjats. L’storytelling és una eina comunicativa i de màrqueting molt potent per potenciar la creativitat de l’empresa i ofereix l’oportunitat per fer créixer el negoci dins de l’economia de l’experiència. Objectius: – Comprendre què és l’storytelling com estratègia comunicativa. – Aprendre eines pràctiques sobre com aplicar l’storytelling per comunicar les accions de turisme sostenible de la teva empresa.

Taller convalidable per la formació de sostenibilitat a la carta per a les empreses de renovació adherides al Biosphere.