Publicat el 24 de febrer de 2022

COMUNICAT – Biosphere empreses de renovació 2022

Biosphere

CANVI A LA CERTIFICACIÓ BIOSPHERE SUSTAINABLE LIFESTYLE

Atès que aquest any s’ha passat de la distinció a la certificació, les empreses disposareu físicament de la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle (BSL) a partir del 15 d’abril de 2022 i les empreses distingides al 2021 rebran un comunicat informant de la possibilitat de descarregar (des del vostre perfil de la nova plataforma BSL) el nou logotip i el manual d’ús de la marca de la certificació BSL. Això significa que, a partir d’aquesta data, també tindran a disposició el diploma, document per la placa, etc. definitiu.

Aprofitem per informar que la plataforma Biosphere https://www.biospheretourism.com deixa d’estar operativa a patir de dilluns 21 de febrer 2022, i iniciarem la migració de tota la informació a una nova plataforma de gestió interna.

Informarem quan la nova plataforma estigui operativa i convocarem a les empreses de renovació a una breu formació per explicar-ne les noves funcionalitats, que ajudaran a millorar la gestió del segell Biosphere a les entitats.

CALENDARI 2022

D’altra banda, compartim el calendari de formacions previst per aquest 2022 per a les empreses Biosphere de renovació:

Sessió Data
Taller de destinació 21/04/2022 (online)
Formació en sostenibilitat 3h A escollir*
Formació nova plataforma març – abril (data no confirmada)

*Pel que fa a la formació en sostenibilitat de lliure elecció, des del Bages organitzarem aquests 2 tallers de sostenibilitat:

  • Formació Plans d’igualtat al sector turístic  – 30 de març de 9.30 a 12.30h (virtual)
  • Formació Storytelling i Turisme Sostenible: Com millorar l’experiència turística?  – 26 d’abril de 9.30 a 12.30h  (virtual)

Com a mínim, cal participar en 1 d’aquestes formacions en sostenibilitat o qualsevol altra amb temàtica de sostenibilitat sempre que l’empresa enviï el justificant d’assistència on es confirmi la durada de 3h i el contingut.

QUOTES 2022

La Diputació de Barcelona assumeix el cost de la implementació del programa, excepte una quota mínima de 84,70€ (IVA inclòs) al primer any per a les noves adhesions i de 48,40€ (IVA inclòs) per a les empreses de renovació amb la finalitat d’assegurar un compromís amb el projecte per part de l’empresa.

BONIFICACIONS 2022

Per ser empresa Biosphere, podeu donar-vos d’alta gratuïtament a:

  • L’afiliació de les marques i segells de l’Agència Catalana de Turisme (cost empresa sense bonificació 400€/any) a través d’aquest enllaç.
  • El Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona (cost empresa sense bonificació 160€) a través d’aquest enllaç.
  • Segell Safe Travels World Tourism Travel Council (cost empresa sense bonificació 25€). Per a les empreses que ja el disposen de l’any passat, la renovació és automàtica. Les que no el tingueu i voleu sol·licitar-lo ens podeu enviar un correu a [email protected]