Publicat el 23 de març de 2022

CONVOCATÒRIA 2022 Ajuts a la recuperació de pedra seca a través de la inserció social

convocatòria 2022

DO Pla de Bages Pedra seca

Benvolguts/des,

Us fem arribar informació la nova convocatòria 2022 dels Ajuts a la recuperació de la pedra seca a través de la inserció socialen la que seran subvencionables fins el 40% les actuacions de reconstrucció en pedra seca (parets, barraques, etc..) a través de la tasca del personal format pel programa “Activa’t” de Càritas Manresa. Aquests ajuts son possibles gràcies a la Fundació “La Caixa” a través de Caixabank, Càritas Arxiprestal de Manresa i la DO Pla de Bages. Un projecte de territori que relaciona paisatge cultural i acció social.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 8 d’abril. Podeu consultar les bases dels ajuts i el full de sol·licitud a les pàgines web de Càritas Manresa i de la DO Pla de Bages i als enllaços següents:

Bases convocatòria 2022 Ajuts Pedra Seca a través de la inserció social 

Formulari de sol·licitud 

Us animem a continuar recuperant i preservant les barraques de vinya i altres construccions de pedra seca, totes elles configuren el nostre paisatge i formen part de la nostra identitat com a territori, estretament vinculat a la història de la vinya i el vi, i de nosaltres depèn la seva conservació i posada en valor.

Rebeu una cordial salutació,

Eva Farré

Secretària del Consell Regulador 

Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages
Telf. 93 874 82 36   Mòbil: 609 72 38 65

Casa de la Culla    C/ de la Culla s/n    08243 Manresa
www.dopladebages.com

Aquest missatge es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no és vostè el destinatari indicat, li notifiquem que la utilització, divulgació o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent.

This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail in error) please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.