Publicat el 5 d'abril de 2022

RESOLUCIÓ convocatòria ajuts activitats restauració afectades econòmicament COVID-19

Us comuniquem que al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 8640, de 4 d’abril de 2021, surt publicada, la RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19, la qual us adjuntem.

Us recordem, que el passat de 24 de març de 2022, es va publicar al DOGC núm. 8636 la Resolució per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió d’ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19, i que us annexem novament en aquest correu.

4. Presentació de la sol·licitud

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent comença a les 9:00 hores del dia 6 d’abril de 2022 i fins a les 14:00 hores del dia 3 de maig de 2022 o fins l’exhauriment del pressupost.

Confiem que aquesta informació sigui del vostre interès.