16 de maig de 2022

Futurisme (Programa de suport a la creació d’empreses en el sector del turisme)

Futurisme és un programa de suport a la creació d’empreses innovadores i sostenibles

sostenibilitat

Benvolgudes i benvolguts,

Un cop més us fem arribar algunes informacions que creiem que poden ser del vostre interès.

VOLS EMPENDRE I INNOVAR EN EL SECTOR DEL TURISME?

Des de Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades ACAVE i el Gremi d’Hotels de Barcelona posen en marxa la sisena edició del programa Futurisme. L’objectiu és acompanyar projectes i empreses responsables, innovadores, sostenibles i amb visió de futur que donin resposta a les noves necessitats del sector turístic de la ciutat i de la província de Barcelona.

Si ets una persona emprenedora i tens un projecte en el sector turístic que sigui innovador, responsable i que aporti valor a la ciutat o província de Barcelona, inscriu-te al programa! El termini finalitza el 29 d’abril de 2022.

T’anticipem els continguts del programa:

  • Un mòdul intensiu en format BootCamp en pla d’empresa i habilitats emprenedores: 16, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25 i 26 de maig, de 9:30 a 13:30 hores.
  • Demo Day: presentació de projecte davant el jurat que seleccionarà els projectes que continuen a la fase sectorial. Els dies 14 i 16 de juny, de 09:30 a 14 hores.
  • 6 sessions sectorials (sessió formació específica del sector + dinar networking + casos d’èxit): 13 i 27 de setembre, 11 i 25 d’octubre i 8 i 22 de novembre, de 9 a 18 hores.
  • Accions d’acompanyament individual (tutorització).

A més, les persones participants del programa Futurisme podran optar als premis a les millors iniciatives del sector del turisme.

Inscripció