6 d'abril de 2022

Projecte Tourbit per a pimes turístiques

Projecte europeu Tourbit per a la digitalització de les pimes turístiques

Digitalització

VOLS IMPULSAR LA TEVA TRANSFORMACIÓ DIGITAL?, PROJECTE TOURBIT

Us volem compartir que l’Agència Catalana de Turisme (ACT) lidera el nou projecte Tourbit, cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea, que vol fomentar l’adopció de la digitalització i la innovació de les pimes turístiques.

En aquest projecte col·laboren amb entitats de 6 destinacions (Bèlgica, Lapònia, Illa de França, Islàndia, Portugal, Eslovènia) per impulsar una transformació digital més ràpida del sector turístic europeu.

Si sou una pime turística catalana i esteu interessats en fomentar la vostra digitalització, no dubteu en participar en la conferència inaugural del projecte que es podrà seguir online el 6 d’abril de 2022 d’11h30 a 13h30. Teniu tots els detalls i el programa de l’acte disponible aquí i us podeu inscriure a través d’aquest enllaç.

Per a més informació podeu trobar una breu presentació del projecte Tourbit en aquest enllaç. Ja saps, si voleu millorar les vostres competències i capacitats en la teva transformació digital, no dubteu en prendre-hi part!