Publicat el 22 de juny de 2022

FORMACIÓ! 20 Coses que els/les autònoms/es han de saber i ningú els hi explica

Benvolguda, benvolgut,

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i amb el finançament de la Diputació de Barcelona, s’ha programat el curs 20 coses que els/les autònoms/es han de saber i ningú els hi explica amb l’objectiu que les noves persones emprenedores i autònomes assistents coneguin els aspectes laborals i fiscals que regulen les normatives que afecten a l’esfera del treball autònom.

Amb aquesta formació les persones emprenedores i/o autònomes coneixeran quin és el límit per facturar, les cobertures de la quota dels autònoms, informació sobre baixes i les prestacions per naixement, l’atur i jubilació. D’altra banda, s’explicarà als autònoms/es assistents quin és el llindar econòmic al que ha d’arribar per a transformar-se en SL, també la possibilitat de contractar familiars o bé col·laboradors/es i es donarà informació sobre quines despeses són deduïbles, a més de donar a conèixer com reduir impostos, etc.

La formació és gratuïta (està subvencionada) tindrà lloc els següents 3 dies (8 hores en total):  28, 29 i 30 de Juny de 2022. El dimarts 28 de juny l’horari serà de: 9.30 a 12.30 hores i el dimecres 29 i el dijous 30 de juny l’horari serà de: 9:30 a 12 hores, en modalitat en línia (online). Les persones interessades en la realització del curs us podeu inscriure a través del següent enllaç.

Per correu electrònic, les persones inscrites, rebreu les instruccions per l’accés al curs.

Si voleu més informació podeu contactar a través d’adreça: [email protected] o bé a través del telèfon 663 815 679.