19 de setembre de 2022

Tallers economia circular dirigits a empreses dels municipis de l’entorn rural

17:30h

Local social Municipal de Fonollosa.

Benvolguts/des,

Des del Consell Comarcal del Bages, volem apropar les empreses de l’entorn rural a l’economia circular i per això hem preparat dues sessions formatives, completament gratuïtes, per tal que pugueu aprofundir en aspectes importants sobre que és l’economia circular i les oportunitats que ofereix.

Aquests tallers formen part del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, que impulsen al territori 28 municipis de la comarca, l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i la Diputació de Barcelona, per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica. 

Us deixem tota la informació a continuació:

Tallers d’Economia Circular dirigits a municipis de l’entorn rural.

Es realitzaran 2 sessions:

– Dia i hora: 17:30h- 19:30h.

  • Dilluns 19/09/2022 – Detecció dels reptes i oportunitats pel teu negoci
  • Dilluns 26/09/2022 – Ideació i posada en marxa del teu nou model de negoci.

S’abordaran noves tendències en bioeconomia i turisme circular, i s’identificaran reptes concrets per als negocis dels assistents. Els tallers van dirigits a empreses i ciutadania dels municipis de l’entorn rural de la comarca.

Esperem que ús animeu i ens veiem aviat!

Atentament,

Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages