Publicat el 13 de febrer de 2023

TOURBIT – Convocatòria per donar suport als processos de digitalització de les PIMEs del sector turístic

Data límit presentació propostes 5 d'abril 2023

El projecte europeu TOURBIT, finançat pel programa COSME i que compta amb la participació de l’Agència Catalana de Turisme i la Cambra de Barcelona, acaba de llançar una convocatòria per donar suport als processos de digitalització de les PIMEs del sector turístic.

Està dirigida a allotjaments, càmpings, agències de viatges o touroperadors, entre d’altres, i pot atorgar ajuts fins a 8.000 euros en serveis de suport a la digitalització. S’espera el finançament d’un total de 60 empreses en els països participants en el projecte.

La data límit de presentació de propostes serà el 5 d’abril de 2023. El dia 21 de febrer a les 11,00h el projecte organitza una sessió informativa.

Més informació i sol·licituds a https://tourbit.eu/call-for-smes/