7 de març de 2023

Accessibilitat per a allotjaments i restauració: aspectes clau

1r taller de turisme 2023

De 2/4 10 a 2/4 d'1

Virtual

allotjaments Biosphere Restauració sostenibilitat tallers de turisme

Accessibilitat per a allotjaments i restauració: aspectes clau

1r Taller de turisme 2023

Des de Bages Turisme us convidem al 1r taller de turisme de l’any: Accessibilitat per a allotjaments i restauració: aspectes clau a càrrec de la Blanca Flox i organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Bages Turisme.

7 de març de 9.30h a 12.30h 

Online – Aplicació Zoom
Inscripcions:

  • Empreses Biosphere → des del correu específic que us hem enviat per la plataforma. Aquest taller convalida la formació en sostenibilitat a la carta a les empreses Biosphere de renovació.

  • Empreses i serveis turístics que NO siguin Biosphere →  a través d’aquest enllaç 

En aquesta formació es farà una introducció a l’accessibilitat universal i es treballaran les accions necessàries per fer que la comunicació de les empreses sigui accessible a tothom, així com la necessitat de tenir persones formades en accessibilitat. Es treballaran propostes perquè els allotjaments i les empreses de restauració millorin la seva accessibilitat, no només per a persones amb discapacitat física, sinó per altres necessitats com són la visual, l’auditiva i la cognitiva.

L’objectiu d’aquest taller és tenir coneixements, eines i idees per poder implementar un pla de millores en accessibilitat a l’establiment, no només respecte a l’accessibilitat física, sinó tenint en compte altres necessitats (visual, auditiva, cognitiva) i millores que serveixen per a tothom.

Atès que molts de tallers de turisme que organitza la Cambra de Comerç de Barcelona són en línia, si no sou un allotjament o restaurant i teniu interès per més tallers en sostenibilitat, us recomanem La sostenibilitat com a oportunitat per a millorar les activitats guiades que es farà el dia 21/02/2023 a les 10am.