29 de març de 2023

La fórmula màgica per convèncer

2n taller de turisme 2023

2/4 de 10 a 2/4 d'1

Virtual

Comunicació i marketing tallers de turisme

La fórmula màgica per convèncer

2n Taller de Turisme 2023

Us convidem al 2n taller de turisme de l’any: La fórmula màgica per convèncer a càrrec de l’Ignasi Dalmases i organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Bages Turisme.

29 de març de 9.30h a 12.30h

Online – Aplicació Zoom

Inscripcions:

  • Empreses Biosphere → des del correu específic que us enviem per la plataforma.
  • Empreses i serveis turístics que NO siguin Biosphere → a través d’aquest enllaç

Volem captar l’atenció i l’interès de qui ens escolta? Que li arribi el missatge de forma eficaç? Ser vistos com a part de la solució i no del problema? Generar el clima favorable per a aconseguir els nostres objectius?

Un taller dinàmic i innovador tremendament eficaç de comunicació verbal i no verbal per a ajudar-nos a comunicar-nos millor amb els nostres clients i proveïdors. Amb dosis altes de reflexió i sentit de l’humor. Estimular la curiositat i creativitat dels participants, fomentar la gestió de possibilitats i l’experiència ens diu que els seus resultats són extraordinaris.

Recordeu que també us podeu inscriure a qualsevol dels tallers de turisme que organitza la Cambra de Comerç de Barcelona (veure catàleg de març). Aquest mes també us recomanem Regeneració i turisme que es farà en format virtual el 13 de març a les 5 de la tarda (convalidable amb la formació a la carta de Biosphere).