9 de març de 2023

Tallers de creació d’experiències turístiques i dinamització de clubs de clients

Formació per a productors i elaboradors agroalimentaris que vulguin fer visites turístiques

Formació organitzada per la Diputació de Barcelona dirigida a productors agroalimentaris.

Contingut: Espais d’aprenentatge per a analitzar el mercat acutal, el consumidor, radiografia del sector i estudi oferta i demanda. També es treballaran pautes per a la creació d’experiències i activitats turístiques així com planificar una estratègia de màrqueting i comunicació on i off line. Hi haurà un taller d’idees per compartir coneixements i experiències i també un laboratori on es plantejaran les accions a realitzar apreses en el curs.

Formador: Carles Mera, tècnic en màrqueting i vendes especialitzat amb el sector turístic i agroalimentari.

Materials: cal dur un dispositiu mòbil (ordinador, tablet o mòbil) ja que s’utilitzarà en les sessions.

Dates i horaris: Podeu escollir la formació amb horari de mati o de tarda segons la vostre dispoinibilitat.

  • Els dimarts 14 i 21 de març de 9:30/14:30h, a la Casa de l’Amo del Mont Sant Benet (Bages)
  • Els dimecres 15 i 22 de març de 15:00/20:00h, al mercat de Volpelleres a Sant Cugat del Vallès.

Informació del projecte i els organitzadors:
Des de l’Oficina Tècnica de Turisme de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona s’ha publicat “la Guia pràctica per a la creació d’experiències turístiques per a productors, elaboradors i empreses del sector alimentari” en el marc de les accions de la Xarxa de Productes de la Terra.
L’objectiu d’aquesta guia és ajudar a dinamitzar les instal·lacions agroalimentàries a través de la venda directe i el turisme.
Més informació

Inscripció: comunicar al Consell Comarcal enviant un correu a [email protected] o trucant al 93 693 03 96.