2 de maig de 2023

Com tenir idees innovadores per la teva empresa turística (pensament lateral)

Taller de turisme 3

9.30 a 11.30

Virtual

tallers de turisme

TALLER DE TURISME
Com tenir idees innovadores per la teva empresa turística (pensament lateral)

Des de Bages Turisme us convidem al 3r taller de turisme de l’any: Com tenir idees innovadores per la teva empresa turística (pensament lateral) a càrrec de la Dra. Natàlia Ferrer i organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Bages Turisme. Aquesta formació està dividia en 2 sessions de 2 hores cadascuna.

2 i 4 de maig de 9.30h a 11.30h (cal assistir a totes dues sessions)
Online – Aplicació Zoom

Inscripcions:

  • Empreses Biosphere → des del correu específic que us enviem per la plataforma.
  • Empreses i serveis turístics que NO siguin Biosphere →  a través d’aquest enllaç
Gran part de la perspectiva pedagògica que aprenem a l’educació formal és el pensament vertical, el qual posa l’accent en les habilitat d’anàlisi, a seguir un pensament lògic per eliminar els camins incorrectes i centrar-nos en el correcte. Tanmateix, hi ha un altre tipus de pensament – el pensament lateral – que se centra en explorar idees, generar possibilitats, i buscar moltes respostes correctes en lloc d’una sola.
Aquest taller ofereix una iniciació a aquests temes. S’aprendran tècniques pràctiques de pensament lateral per augmentar la creativitat i les habilitats per solucionar problemes.

Recordeu que també us podeu inscriure a qualsevol dels tallers de turisme que organitza la Cambra de Comerç de Barcelona (veure catàleg).  Aquest mes, us recomanem el taller online Petjada de carboni. Mesurar les emissions del dia 27 d’abril convalidable amb la formació a la carta Biosphere.