Publicat el 25 d'abril de 2023

Guia pràctica per a la creació d’experiències turístiques per a productors, elaboradors i empreses del sector alimentari

 

La Diputació de Barcelona ha elaborat aquesta guia, que  proporciona els continguts imprescindibles per ajudar les empreses del sector agroalimentari a implementar una nova activitat de negoci vinculada al turisme, desenvolupant dues activitats econòmiques paral·leles i alhora complementàries.

També pretén ser una eina de treball que ajudi les empreses del sector a diversificar la seva activitat, tot posant en valor les seves instal·lacions, crear experiències turístiques, comunicar-les i comercialitzar-les.

DESCARREGA’T LA GUIA

 

Més informació a https://llibreria.diba.cat/cat/llibre/guia-practica-per-a-la-creacio-d-experiencies-turistiques-per-a-productors-elaboradors-i-empreses-del-sector-alimentari_68182