9 de maig de 2023

Biomassa forestal: ús i producció per equipaments

13h

Sallent. Sala Vilà i Valentí. C/Àngel Guimerà, 5.

El pròxim dimarts dia 9 de maig a les 13.00h a la sala Vilà i Valentí de Sallent, es portarà a terme una sessió sobre ús i producció de biomassa forestal, xarxes de calor i sistemes tèrmics amb biomassa per a equipaments. Al llarg de la sessió es tractaran aspectes relacionats amb la biomassa forestal, la seva cadena de producció i els seus avantatges, les tecnologies disponibles de producció tèrmica en funció del combustible, disseny de sales de calderes, condicions d’emmagatzematge de combustible, sistemes de càrrega i omplerta de sitges, xarxes de calor, etc.
Consulteu el programa de la sessió, que constarà de dues parts:
  • Ús i producció de BIOMASSA FORESTAL com a FONT D’ENERGIA RENOVABLE i Km 0 – a càrrec de Xavier Solanes, soci de Forest 4.
  • Xarxes de calor i sistemes tèrmics amb BIOMASSA per a equipaments – a càrrec d’Aleix Rifà, de Rifà Enginyers.
Inscripcions:
Lloc:
La xerrada es porta a terme en el marc del projecte “BCN Smart Rural”, coordinat per la Diputació de Barcelona i cofinançat per la Unió Europea.   Organitzada per l’Àrea de Territori i Medi Ambient del Consell Comarcal del Bages.