8 de novembre de 2023

Regeneració i turisme

Taller de turisme 4

De 2/4 de 10 a 2/4 d'1h

Virtual

Biosphere sostenibilitat tallers de turisme

TALLER DE TURISME – Regeneració i turisme

Us convidem al 4t taller de turisme de l’any: Regeneració i Turisme a càrrec de Pau Pitarch i Marina Prat i organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Bages Turisme.8 de novembre de 9.30h a 12.30h
Online – Aplicació Zoom

Inscripcions:

  • Empreses Biosphere → des del correu específic que us vam enviar per la plataforma.
  • Empreses i serveis turístics que NO siguin Biosphere →  a través d’aquest enllaç. Us recomanem que us inscriviu immediatament, atès que ja queden poques places.

Regeneració i turisme, un binomi per restaurar sistemes mentre construïm valor en les experiències d’una destinació turística. Aquesta formació està centrada a donar a conèixer d’una manera pràctica els pilars conceptuals que envolten la regeneració, la seva aplicabilitat en l’àmbit turístic i alternatives de millora per a superar els models més tradicionals basats en els principis de la sostenibilitat. Aquesta formació convalida la formació a la carta a les empreses Biosphere veteranes.

Recordeu que també us podeu inscriure a qualsevol dels tallers de turisme que organitza la Cambra de Comerç de Barcelona i la DIBA.

Esperem que la informació sigui del vostre interès.
Salutacions,

L’equip de Bages Turisme