27 d'octubre de 2023

Sortida de coneixement PIT Bages 2023

Castell de Castellar i Celler Entrebosc

De 9:25h a 12:30h

PUNT DE TROBADA: Presencial. 9:25 h Castell de Castellar (Aguilar de Segarra).

Sortida de coneixement del Territori: Castell de Castellar i Celler Entrebosc

Us convoquem a la darrera sortida de coneixement del territori del Programa Punts d’Informació Turística Bages – Geoparc 2023 que té l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de la comarca així com aglutinar i relacionar les empreses turístiques de la comarca adherides al programa.

Hem preparat una jornada, en horari de matí, una oportunitat per tal que conegueu de 1a mà l’oferta turística de la ciutat de la Comarca.

A continuació us detallem tota la informació necessària per a fer les inscripcions i també us adjuntem el programa de la sortida, perquè hi feu un cop d’ull:

DATA I HORARI: 27 d’octubre de 2023 de 9:25h a 12:30h

PUNT DE TROBADA: Presencial. 9:25 h Castell de Castellar (Aguilar de Segarra).

INSCRIPCIÓ: Formulari inscripció sortida  PIT

PROGRAMA: Sortida de coneixement del territori (sortida de tardor)

Si us plau, inscriviu-vos a través del formulari tant aviat com pugueu, per temes organitzatius necessitem saber els assistents abans del dia 20 d’octubre.

Per què assistir a la sortida?

  1. Relacionar-se i crear sinergies amb les empreses del programa Punts d’Informació Turística.
  2. Conèixer l’oferta turística d’Aguilar de Segarra i Castelfollit del Boix de primera mà, poblacions del Bages amb una oferta potser desconeguda per a vosaltres.
  3. Descobrir un nou projecte enoturístic al Celler Entrebosc i conèixer una aposta molt arrelada al paisatge i a la preservació del patrimoni vitivinícola del Bages. .
  4. Recordeu que per ser acreditats cal que assistiu a un mínim de sessions. Podeu consultar les sessions del programa PIT d’enguany aquí.

Així mateix aprofitem per recordar-vos que teniu a la vostra disposició les càpsules formatives en format video. Recordeu que pper a seguir formant part del Programa PIT n’heu de fer com a mínim 1 (amb el formulari corresponent) abans del 31 d’octubre.

https://youtube.com/playlist?list=PLGNbteyBdqYgUfKS2Yd6BAJ0_q-2BjEt6 

 

Seguim en contacte,

L’equip de Bages Turisme.