Publicat el 11 de desembre de 2023

La província de Barcelona líder en allotjaments turístics europeus amb certificació sostenible

La Destinació Barcelona, formada per la ciutat i les comarques de la província (entre les que destaca el Bages), és la que compta amb més allotjaments turístics amb certificació sostenible dins de la Unió Europea (UE). Així ho recull el nou indicador Environmental Labels and Schemes, creat per la pròpia UE i que indica específicament el nombre d’allotjaments per destinació que han aconseguit demostrar les seves pràctiques sostenibles, reconeixent-les públicament amb un certificat internacional. La província de Barcelona, amb 283 punts, ocupa el primer lloc d’aquesta classificació de manera destacada, molt per davant dels 134 punts d’Estocolm, els 95 d’Àmsterdam, els 83 de l’illa grega de Kàlimnos i els 74 de Viena.
La iniciativa Biosphere busca que el model turístic de la província sigui cada cop més responsable i respectuós amb el medi ambient i la societat, involucrant no només totes les institucions i organismes, sinó tot el teixit empresarial en el seu conjunt.
Si voleu saber més sobre la certificació sostenible Biosphere, visiteu el web turismesostenible.barcelona o contacteu amb l’ens comarcal de turisme de referència a [email protected]