Publicat el 2 de gener de 2024

Adhereix-te a Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025

Sector productiu, de la restauració o del turisme enogastronòmic

Com ja sabeu, Catalunya serà Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025 i des de l’Agència Catalana de Turisme ja ho estan preparant tot per lluir aquesta distinció com mai. No en va, per primera vegada una regió europea l’obtindrà; a més, després d’haver estat també Regió Europea de la Gastronomia 2016.

La distinció de Regió Mundial de la Gastronomia 2025 posa en valor tota la diversitat i la riquesa del nostre país, un autèntic mosaic agrícola, i per aquest motiu vincularà el paisatge a la cuina. Un altre vector serà la innovació i el talent.

Però per fer la celebració tan oberta i diversa com sigui possible, necessitem que tots els implicats s’hi sumin. Si pertanys al sector productiu, de la restauració o del turisme enogastronòmic, adhereix-t’hi i suma’t a totes les persones i organitzacions que fan possible que Catalunya sigui una destinació turística amb un llegat gastronòmic de primer nivell.

Segueix aquest enllaç i adhereix-t’hi!

 

Quins beneficis tindreu?

L’adhesió a Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025 implica que les empreses i/o entitats subscrites puguin:

  • fer ús del logotip que es facilitarà
  • sumar-se al pla d’accions que es durà a terme perquè Catalunya esdevingui un referent gastronòmic a escala mundial
  • tenir visibilitat a la pàgina web de la Regió Mundial de la Gastronomia 2025
  • ser veu activa en la promoció d’aquesta distinció

I si vols saber més coses sobre aquesta designació, així com de les accions que es preveuen, segueix aquest altre enllaç i llegeix el manifest d’adhesió, on n’avancem algunes. És el millor moment per donar a conèixer el que es fa a casa nostra!