23 de gener de 2024

Programa #formacióturismecat

Formacions en línia o en format autoformació

On line

La Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb Eurecat Academy organitzen conjuntament el nou programa #formacióturismecat 23-24 per als professionals del sector turístic català.

Entre d’altres, podreu seguir cursos per crear producte de turisme de benestar; aprofundir en el turisme sènior, inclusiu i accessible; descobrir nous reptes per a destinacions o empreses; com generar estratègies de contingut pensant en el client; quines eines tenim per mesurar la petjada de carboni; o de quins sistemes de gestió ambiental disposem.

  • Innovació en producte i servei turístic
  • Transformació digital
  • Màrqueting digital i comercialització
  • Sostenibilitat i accessibilitat

Consulteu l’oferta de cursos i fes la teva inscripció mitjançant aquest enllaç.

Si és el primer cop que hi accediu, cal que us registreu seguint aquestes indicacions.