22 d'abril de 2024

XVIII Trobada Gastronòmica: La Intel·ligència Artificial a la Gastronomia

De 9.30h a 14h

CETT-UB | Av. Can Marcet 36-38 Barcelona

Els dies 22 i 24 d’abril se celebrarà, a l’Hotel universitari Alimara de Barcelona, la XVIII Trobada Gastronòmica, esdeveniment organitzat per la Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy- CETT-UB i que compta amb la col·laboració de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, membres de la Xarxa Productes de la Terra.

En l’edició d’aquest any s’obrirà un debat sobre com la IA s’ha convertit en una eina que pot ajudar a ser més eficients en el món de la gastronomia: des de la producció agroalimentària, passant per la indústria, els restaurants, així com les experiències turístiques, mostrar exemples d’aplicació existents i possibilitats futures.

El dia 22 d’abril tindrà lloc la ponència inaugural ‘Creativitat i Intel·ligència Artificial’ en la que el xef Oriol Castro del Restaurant Disfrutar, amb 3 estrelles Michelin, conversarà amb Lluc Guarro, director de Negoci Digital i Innovació a Roca Salvatella, consultoria especialitzada en la transformació digital dels negocis, sobre com l’arribada de la IA ha impactat en la nostra capacitat creativa.

Bodegues Torresproductor de la Xarxa Productes de la Terra, participarà el dia 22 d’abril amb la ponència ‘Usos de la IA en el sector primari’ i el taller del dia 24 d’abril ‘El producte: sector primari el coneixement del productor i el coneixement de la IA’ comptarà també amb la participació d’empreses de la Xarxa:

 • Pastes Sanmartí (Vallés Oriental)
  • Ponent; Carles Sanmartí
  • Producte: pasta seca
 • Can Marpons (Maresme)
  • Ponent: Pep Marpons
  • Producte: Maduixes Maresme
 • Tugas (Baix Llobregat)
  • Ponent: Imma tugas
  • Producte: Colirave
 • Soler de n’Hug (Lluçanés)
  • Ponent: Pep Peraire
  • Producte: xai
 • Agrícola Bach (Moianès)
  • Ponent: Núria Bach
  • Producte: Nous ecològiques
 • La Besàvia (Penedès)
  • Ponent: Enric Ferré
  • Producte: Gall del Penedès

Podeu trobar el programa complet i el formulari d’inscripció aquí: Trobada Gastronòmica | Trobada Gastronòmica (cett.es)