3 de juny de 2024

Jornada Professional VIBA 2024

Fira ViBa

de 10h a 14h

Pati del Casino de Manresa

En el marc de la 7a edició de la Fira del vi del Bages (VIBA) tindrà lloc la Jornada Professional, adreçada a professionals de la restauració, sommeliers, distribució, botiga especialitzada, influencers del món de l’enogastronomia, periodistes, activitats i serveis turístics.

La jornada començarà a les 10h amb la taula rodona: “El potencial de l’enogastronomia en la promoció turística del territori”.

Amb la participació de:

Dèlia Perpiñà, gerent de Catalunya regió Mundial de la Gastronomia 2025.

Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers.

Diego Alías, xef i propietari del restaurant Ca l’Amador, situat a Josa de Cadí.

Modera: Aina Font Torra, periodista.

A partir de les 11h i fins les 14h. Showroom dels elaboradors DO Pla de Bages adreçat a professionals de la restauració, sommeliers, distribució, botiga especialitzada, influencers del món de l’enogastronomia, periodistes, activitats i serveis turístics.

 Imprescindible inscripció prèvia a través del FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA JORNADA PROFESSIONAL (Places limitades, no espereu el darrer dia!)

 

La jornada professional és el darrer acte del conjunt d’activitats de la Fira del vi del Bages (Fira ViBa), que tindran lloc del 25 de maig al 3 de juny

Entre aquestes hi trobareu tastos de vins, visites guiades a cellers i patrimoni vitivinícola del Bages, música en directe, activitats infantils i molt més! Us animem a consultar el programa de la FiraViBa i a participar-hi!