30 de maig de 2024

TT2 Taller de Turisme: Com atreure, captar i comercialitzar propostes Mice. Adaptar el nostre llenguatge al dels nostres clients

Tallers de Turisme

de 9:30h a 12:30h

Online - Aplicació Zoom

Des de Bages Turisme us convidem al 2n taller de turisme de l’any: Com atraure, captar i comercialitzar propostes MICE. Adaptar el nostre llenguatge al dels nostres clients  a càrrec de l’Esperanza Iglesias de Genéthico i organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Bages Turisme.

30 de maig de 9.30h a 12.30h 

Online – Aplicació Zoom

Inscripcions:

  • Empreses Biosphere → des del correu específic que us enviem per la plataforma.
  • Empreses i serveis turístics que NO siguin Biosphere →  a través d’aquest enllaç 

La industria MICE té unes característiques molt concretes i no es pot treballar des de el mateix punt de partida que el turisme vacacional. Entendre la indústria, els seus actors, la relació entre ells i al client MICE, concretament al nostre potencial, és clau. Disposar d’estratègies de comunicació que permetin traslladar la nostra proposta de valor al client resultarà determinant per a l’atracció d’aquest turisme professional.