20 de juny de 2024

Millora la captació de clients digitalitzant la teva empresa

Com adaptar-se als canvis tecnològics mitjançant la Digitalització? Com digitalitzar el teu negoci sense que suposi una càrrega financera addicional?

16:00 h

en línia

Digitalització

Us donem a conèixer la nova activitat prevista per l’organització del Bizbarcelona que pot ser del vostre interès, així com molt especialment per al conjunt d’emprenedors i empreses dels vostres municipis.

La Transformació Digital o Digitalització de les empreses és clau per competir al mercat. És important conèixer les diferents tecnologies que poden transformar el teu negoci i saber quan és el moment ideal per aplicar-les.

El webinar “Millora la captació de clients digitalitzant la teva empresa” us mostrarà com digitalitzar el vsotre negoci us permetrà millorar la competitivitat, captar nous clients, reduir costos i augmentar la productivitat. A més, podreu subvencionar les vostres iniciatives al 100% a través del KIT DIGITAL o del KIT CONSULTING.

Us hi podeu inscriure gratuïtament clicant aquí.