21 de desembre de 2023

Jornada online de sensibilització de programes de competitivitat del Bages

Programa Punts d'Informació Turística, certificació Biosphere i adhesió al Geoparc, membre Ruta del vi DO Pla de Bages, eina TDS per allotjaments

10h

ONLINE

Sessió online informativa dels programes de competitivitat turística Biosphere Responsible Tourism, Punts d’informació Turística, Ruta del vi DO Pla de Bages i Tourist Data System, on explicarem els beneficis d’adherir-se a aquests programes i explicarem els passos a seguir i informacions per a adherir-vos de cara a l’any 2024..

Dia: Dijous 21 de desembre de 2023

Horari: 10h a 11h del matí

Ordre del dia:

 • 10h Benvinguda
 • Programa Punts d’Informació Turística
 • Programa Biosphere
 • Ruta del vi DO Pla de Bages
 • TDS (allotjaments)
 • 10.45h preguntes i dubtes
 • 11h FI

 

Enllaç per connectar-se a la sessió

Zoom – https://us02web.zoom.us/j/9010531398?omn=88576464294
ID de reunió: 901 053 1398

Organitza: Unitat de Turisme del Consell Comarcal del Bages amb el suport de la Diputació de Barcelona

Inscripció: Cal confirmar assistència a través d’aquest formulari.  

 


Biosphere turisme responsable

El Biosphere Responsible Tourisme és un distintiu de qualitat que reconeix les empreses i els establiments compromesos amb la sostenibilitat. Alhora, els ofereix assessorament, perquè la seva gestió interna sigui el màxim d’eficient a través de manuals de bones pràctiques. Més informació: https://bagesturisme.cat/biosphere-al-bages/ 

 • 80 euros anuals (Cost real: + 1.000 euros anuals).

 Punts d’informació turística (PIT)

El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d’informació i coneixements sobre l’oferta turística de la comarca. Més informació: https://professionals.bagesturisme.cat/2022/01/25/vols-adherir-te-al-programa-punts-dinformacio-turistica-i-centres-collaboradors-geoparc/ 

 • Gratuït

Ruta del vi DO Pla de Bages

La ruta del vi de la DO Pla de Bages és el projecte per a impulsar i posicionar el Bages com a destinació d’enoturisme cultural. Els membres de la ruta són els cellers de la DO Pla de Bages i els allotjaments, restaurants,  vinoteques, guies i empreses d’activitats que reuneixin els criteris de qualitat enoturística per formar part de la ruta. 

 • Gratuït amb possibilitat de passar a ser de pagament en el futur ( 120 euros anuals)

Tourist Data System (TDS) 

El TDS és un sistema d’informació per a allotjaments i destinacions turístiques que permet gestionar i analitzar l’evolució de l’activitat de l’allotjament i comparar-la amb els globals del territori, la tipologia d’allotjament i amb la d’altres marques turístiques que se seleccionin. Més informació: https://www.diba.cat/es/web/dturisme/labturisme/tds 

 • Gratuït